Sisältö (content)

Koivikon tilat

Päärakennus

Päärakennuksen saliin mahtuu 80 ruokailijaa ja se soveltuu hyvin juhla-, kokous- ja ryhmätyötilaksi. Päärakennuksen keittiö on uudistettu kesällä 2016 ja reilun kokoisessa ja uudenaikaisilla koneilla varustetussa keittiössä pystyy valmistamaan makoisat tarjoilut.

Tilan varustelut: äänentoistojärjestelmä, valkokangas, kosketinsoitin, videotykki lainattavissa, astiat ja aterimet 80 henkilölle. Rakennusvuosi 1969.

 

Majoitusrakennus

Koivikon leirikeskuksen uusi majoitusrakennus otettiin käyttöön kesällä 2016. Majoitusrakennuksessa on yhteensä 41 vuodepaikkaa. 6 huoneessa voi majoittua 1-5 hlö, 2 huoneessa 1-4 hlö, 2 hh huoneita ja 1 hh huoneita on yksi kumpaakin. Huoneissa on kerrossängyt (viiden hengen huoneissa lisäksi yksi tavallinen vuode) ja molemmista siivistä löytyvät omat wc- ja suihkutilat sekä kuivauskaapit. Lisäksi rakennuksessa on ryhmä/opetustila 20-30 hengelle sekä tilava katettu terassi, mikä soveltuu hyvin ryhmätyöskentelyyn sekä keittiötilat esim. aamu- tai iltapalan laittamiseen.

Tilan varustelut: äänentoistojärjestelmä hdmi- ja rca-liitännöin, videotykki, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, astianpesukone, liesi, jääkaappi, astiat ja aterimet 50 henkilölle. Rakennusvuosi 2016.

 

Valkoinen talo

Kesäkäytössä oleva Koivikon ”White House” sopii pienryhmille (max. 30 hlöä) ja Valkoisen talon yläkerrassa on vuodepaikat 4 hengelle. Rippileirillä siellä vietetään leirijumalanpalveluksia.

Rakennettu 1920, Koivikon alkuperäisiä rakennuksia. Ks. Historia (linkki tähän).

 

Epen tupa

2000-luvun taitteessa käyttöön otettu Koivikon rantasauna tarjoaa rennot puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Suuren saunatilan lisäksi on viihtyisä takkatupa sekä keittokomero. Kylmänä vuodenaikana tilaan mahtuu 30-40 henkilöä ja kesällä katettu terassi antaa mahdollisuuden järjestää n. 50 hengen tilaisuuksia. Tarjoilut voi järjestää itse tai tilata seurakunnan keittiöltä.

Tilan varustelut: äänentoistojärjestelmä, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, astianpesukone, liesi, jääkaappi, astiat ja aterimet 50 henkilölle, sähkölämmitteinen sauna. Rakennusvuosi 2001.

 

Muita

Alla olevassa kuvassa näkyy kioski, joka on itseasiassa pieni varasto, joka voidaan ottaa kesäleireillä kioskioksi. Jos kioskia ei halua itse järjestää, voi keittiön henkilökunnan kanssa sopia, että he pitävät päärakennuksen keittiön yhteydessä pientä myyntiä leirien aikana.

Pingishalli on yhden pingispöydän tila huoltorakennuksen päädyssä.

Partiomaja on vanha saunarakennus, joka on partiolaistn käytössä. Sen kulmalla on nuotiopaikka, jota voidaan käyttää leireillä ja saunailloissa.

 

 

 

 

Sisältö (content)

 

Päärakennus

Majoitusrakennus

Valkoinen talo

Epentupa

Henkilömäärä

80

50

30

40 (50)

Vuodepaikkoja

5

41

4

 

Keittiö

on

on

 

on

Ruokailuvälineet

on

on

 

on

AV-välineet

äänentoisto

valkokangas

videotykki lainattavissa

äänentoisto (hdmi/rca)

videotykki kiinteänä

 

 

Esteettömyys

kyllä

kyllä

ei

kyllä

Rakennusvuosi

1969 (keittiö 2016)

2016

1920-luvulla

2001

Media Highlight

Navigointivalikko